Ons koor

OVER

Op  19 april 2001 is ons koor opgericht en bestaat op dit moment uit 30-35 leden. De naam Lætare komt uit het Latijn en betekent “verblijdt u”. Een passende naam aangezien we als Gospelkoor het Evangelie willen uitdragen door het letterlijk uit te zingen.

Heb je altijd al in een koor willen zingen, dan ben je van harte welkom om eens op een repetitie te komen kijken, luisteren en/of mee te zingen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en de thee klaar. De uitnodiging geldt zowel voor dames als heren en er is geen leeftijd grens. We zingen naast vrolijke en swingende gospels ook prachtige gedragen liederen in Nederlands of Engels. Wij verlenen medewerking tijdens kerkdiensten en georganiseerde zangavonden. Sinds 2008 is Jan Koopman uit Kampen onze dirigent. Tijdens de optredens maken wij gebruik van onze eigen musici, bestaande uit: Pianist: vaccant, basgitarist : Gerrit Wessels en drummer: Sander Velthuis.

Iedere donderdagavond van 19.45 uur tot 21.30 uur repeteren we in de grote zaal van de Gereformeerde ‘Goede Herderkerk’ van Asch van Wijcklaan 2 bg te Oldebroek. Loop gerust eens binnen!


Share by: