Gospelkoor Lætare
Ons koor

                                                       

Nadat de Jeugdcentrale van de Gereformeerde ‘Goede Herder kerk’ een oproep had gedaan om een Gospelkoor op te richten zijn we op donderdag 19 april 2001 van start gegaan met een groep van 25 enthousiaste mensen. Inmiddels hebben we ons koor uit kunnen breiden tot 35-40 leden. De naam Lætare komt uit het Latijn en betekent “verblijdt u”. Een  passende naam aangezien we als Gospelkoor het Evangelie willen uitdragen door het letterlijk uit te zingen.

Iedere donderdagavond van 19.45 uur tot 21.30 uur repeteren we in de grote zaal van de Gereformeerde ‘Goede Herderkerk’  van Asch van Wijcklaan 2 bg te Oldebroek.

Sinds 1 april 2008 is Jan Koopman uit Kampen onze dirigent.

Jan Koopman geeft buiten Lætare ook leiding aan S.O.S. uit Kampen.

U bent van harte welkom om eens op een repetitie te komen kijken, luisteren en/of meezingen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en de thee klaar. De uitnodiging geldt natuurlijk zowel voor dames als heren tussen de 16 en 67 jaar.

We zingen naast vrolijke en swingende gospels ook prachtige gedragen liederen in Nederlands of Engels. Wij verlenen medewerking tijdens kerkdiensten en georganiseerde zang avonden.

Tijdens de optredens maken wij gebruik van onze eigen musici, bestaande uit:

Basgitarist : Gerrit Wessels      

Drummer : Henk de Vries